Dragi naši Polžki,

najprej naj vas vse skupaj res zelo pohvalimo, ker vestno ostajate doma in upoštevate vsa ostala priporočila, vezana na epidemijo korona virusa, saj nas bo ravno tako vedenje vodilo iz trenutnega stanja, tudi k “zaključnemu” srečanju, o katerem nas že kar nekaj “sanjari”, in prav je tako.

Pohvalimo naj vas tudi za odziv, tako na prispevka na spletni strani vrtca kot na mail skupine in na sms. To nam ogromno pomeni, verjemite. Prelepo vas je bilo videti na fotografijah in brati o tem, kako ste napredovali in kako sledite našim namigom za kratkočasje, ustvarjanje in morda dodatno osmišljanje tega zahtevnega obdobja. Resnično vabljeni, da se nam pridružite tudi v prihodnje in nam predstavite še kakšno svojo odlično zamisel.

Načrtujemo, da se vam bomo oglašale enkrat na teden (dokler bomo doma), ko bi vam ponudile konkretne vsebine. Z isto vsebino bi se vam vsak teden oglasile na spletni strani, na mailu pa tistim, ki ste ali se še boste nanj povezali.  Vse skupaj je vsekakor prostovoljno, lahko pa komu pride prav.

Tokrat smo, kar se nam zdi najbolj smiselno, izhajale iz vaših povratnih odgovorov. Predlogi za tokratne dejavnosti tako temeljijo na ŽIVALI KONJ, SADEŽU JAGODI ter VADBI ZA JEZIČEK.

⊕ OGLED AKTIVNOSTI

Ker se bližajo prazniki, pa je za vas naša Polžja vzgojiteljica Ines pripravila zabavno »Polževo kuhinjo«.  Skupaj s sinom sta nam pripravila zelo okusna recepta, ki ju lahko preizkusita doma.

⊕ RECEPTI

Dragi otročki, vsi smo res tako zelo ponosni na vas, ker nas poslušate, nam zaupate in ker ste neverjetno pogumni! Pošiljamo vam virtualne poljubčke in objemčke, vi pa jih podelite med vaše najbližje doma, ki tako pridno, odgovorno in ljubeče skrbijo za vas v tem posebej zahtevnem obdobju. Imamo vas rade, vsakega posebej in vseh 14 skupaj!

Želimo vam lepe praznike in prvomajske počitnice.

Vaše Polžje vzgojiteljice