Dragi naši Polžki,

vse pohvale in zahvale za vaše odgovorno obnašanje. Vaše in naše vzajemno vztrajanje že kaže obetavne rezultate. – Bravo!

Če tudi mi primerjamo trenutno “sliko” s prvim polčasom tekme, vemo, da je vse še “odprto”, a še vedno najbolj odvisno od nas samih, zato le pogumno še naprej. Skupaj že zmoremo, saj je očitno!

Tudi tokrat ste nadvse dobrodošli v našo “Polžjo predlagalnico” na že znano temo (KONJ, JAGODE IN VADBA ZA JEZIČEK ). Prav tako ste nadvse dobrodošli tudi na mailu skupine, kjer lahko “poklepetamo”. Vsem hvala, saj nas v tem obdobju socialne izolacije vsakršna oblika povezovanja, četudi zgolj v mislih, “drži gor”. Ko smo že pri lepih in spodbudnih mislih ter njihovi moči, naj nas vse skupaj spomnim, da bomo tudi v tem tednu imeli slavljenca med Polžki. O tem in še čem bomo še kakšno rekli, ko napoči čas, saj lepih novic ni nikoli preveč, kajne. 

 

NAŠI PREDLOGI ZA NASLEDNJE DNI

  • kot pravljico za lahko noč, pa priporočamo pravljico Polonce Kovač: MALI MEDO, ki izgubi dudo med gozdnimi jagodami. Vabljeni k poslušanju.
  • na spodnjih slikah, pa si lahko ogledata oz. vstopite v svet konjev in pogledate kaj vse potrebujemo za nego konja, hranjenje … Ob gledanju slik pa lahko prepevamo pesem MOJ ČRNI KONJ Rafka Irgoliča.

       

 

Toliko za tokrat, dragi naši. Želimo vam čim več zdravja, dobre volje in lepih misli, pa da bi jih vse delili naprej.

Dragi otročki, imamo vas rade! Vse vas v mislih objemamo in “cartamo”.

Vaše Polžje vzgojiteljice