Spoštovani starši!

 

V dogovoru z Uradom za družbene dejavnosti v občini Koper bomo v vrtcu Škofije z 2. novembrom pričeli z varstvom otrok. Varstvo otrok je namenjeno tistim, katerih oba starša sta zaposlena in jima delodajalec ne more zagotoviti dela od doma. V ta namen morate starši v vrtcu oddati potrdilo delodajalca.
Obrazec potrdila najdete TUKAJ. Število otrok v skupini je omejeno, NAJVEČ 6 OTROK.

Zavedati se moramo, da so po odloku vlade vrtci dejansko zaprti in vsi skupaj smo dolžni poskrbeti za lastno zdravje in zdravje vseh, ki so okoli nas. Še posebej otrok. Tako ponovno poudarjam, da se v vrtec lahko vključi res le zdrav otrok. Starši pa morate v prostorih vrtca OBVEZNO NOSITI MASKE.  

Pričakujem, da boste za nujno varstvo prijavili res le otroke, za katere varstva ne morete zagotoviti (služba).

Vrtec bo obratoval po rednem urniku od 6.30 do 16.30. Ker se skupine naj ne bi mešale, prosimo, da  točno opredelite uro prihoda in odhoda otroka.

Prijave je preko spletne povezave sprejemal vrtec Koper. Vnos spletne prijave je bil možen od 29. 10. po 12. uri do petka, 30. 10. do 16. ure.

VZOREC OBRAZCA

V teh nenavadnih in težkih trenutkih si želim, da ohranimo zdravjem razmišljamo pozitivno in si pokušamo vsi skupaj ustvariti čim več lepih trenutkov.

 

Hvala vam in lep pozdrav.

 

Ravnateljica

 

Vlasta Urška Baraga