Spoštovani starši,

 

zaradi poostrenih ukrepov, ki nam jih narekuje skrb za zdravje, odreja pa vlada RS Slovenije, vas obveščamo, da bo v času od 26. 10. 2020 – 30. 10. 2020 vrtec pri OŠ Oskarja Kovačiča zaprt.

 

Varstvo bo poskrbljeno izključno za otroke, katerih starši nimate drugih možnosti in ne morete poskrbeti za otroka doma, ker opravljate službo, ki je v času epidemije prepoznana kot družbeno potrebna in vam delodajalec ne more zagotoviti dela na daljavo.

 

Nujno varstvo bo potekalo v  vrtcu Koper – enota Ribica, Ferrarska ulica 17, v poslovno stanovanjskem objektu DOM Koper). V primeru večjega povpraševanja pa tudi v prostorih vrtca Semedela, enota Markovec, Pot v gaj 1.

Obratovalni čas v tem tednu bo od 6.00 – 17. 00.

 

Starši, katerih otroci v tem obdobju ne bodo obiskovali vrtca, so plačila vrtca (za ta teden) oproščeni.

SKLEP ŽUPANA – nujno varstvo

Prijava za varstvo v omenjenih enotah bo potekala na enotni tel. št: 030 370 596 in sicer v petek:

  • danes, v petek, 23. 10. 2020, do 18.00,
  • jutri, v soboto, 24. 10. 2020, od 8.00 do 12.00

 

Prijave lahko oddate tudi preko maila na naslov: info@vrteckoper.si oz. prijavnice, ki je objavljena na spletni strani www.vrteckoper.si

 

Hvala za razumevanje!

 

V kolikor bo prišlo do sprememb, vas bomo o njih pravočasno obveščali na spletni strani šole in vrtca. Objave o spremembah bo MOK posredovala tudi preko širših medijev (radio).

 

Strokovne delavke vrtca Škofije                                                                                  Vlasta Urška Baraga, ravnateljica